Helikopter Mälardalen

RING OSS - 021-372 46 73

Helikoptertaxi

Vi har helikoptertaxi i Mälardalen

Behöver ni en sightseeing till ett företagsevent eller bara en rundtur med helikopter i Mälardalen? Anlita oss!

Sveriges största civila helikopterflotta 

Vårt företag har Sveriges största helikopterflotta för civilt bruk och kan därför erbjuda en helikopter i Mälardalen för varje tillfälle:

  • VIP Service - Vi har lång erfarenhet av VIP Service och VIP transporter med helikopter i Mälardalen. Då ser vi till att alla våra kunder kommer fram tryggt och säkert till möten. Vi står för planering och genomförande av ankomst och skräddarsyr en lösning som passar er med helikopter i Mälardalen.
  • Taxiflyg - Vi flyger er när ni vill ha antingen en annorlunda resa eller behöver snabbt komma fram till er destination.
  • Företagsevent - Behöver ni det där extra som lyfter hela företagseventet? Då kan ni anlita oss för alla slags flygningar som ni önskar. Vi kan hjälpa er med bokning och administration av luncher, middagar och övernattningar.
  • Sightseeing och rundturer - Vill ni se Mälardalen uppifrån? Eller åka på en rundtur runt Mälardalen? Vi flyger er så att ni kan njuta av utsikten runt Mälardalen!
  • Helikopterlicens och helikoptercertifikat - Vill du skaffa en helikopterlicens för att få flyga helikopter i Mälardalen? Vi ordnar med utbildning för helikopterlicens och ser till att du får ditt helikoptercertifikat.
  • Högtider och speciella fester - Vill ni anlända till ert bröllop på ett mer spektakulärt sätt? Då kan vi flyga både brud och brudgrum i helikopter i Mälardalen till platsen för er vigsel. Vi kan även transportera era kära gästerna till det ställe där ni önskar ha er bröllopsfest.

Ta kontakt för helikopterservice med helikoptertaxi i Mälardalen!

Vi tillhandahåller helikopter i Mälardalen

HeliAir Sweden AB


Lycksta Gård
72594 Västerås

021-372 46 73

[javascript protected email address]

556194-7218


Helikopter

Helikoptertaxi

Helikoptercertifikat


logo-image

Om Oss

HeliAir Sweden är Sveriges ledande helikopteroperatör med en stor helikopterflotta, kvalitetsutrustning och en professionell personal.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

HeliAir Sweden AB

Org nr: 556194-7218
Lycksta Gård
72594 Västerås
Tel: 021-372 46 73

Hitta hit