RING OSS - 021-372 46 73

Helikopter Mälardalen

RING OSS - 021-372 46 73

Helikoptercertifikat

Vi tillhandahåller helikopter i Mälardalen

Vill du ta helikoptercertifikat i Mälardalen? Då ordnar vi det åt dig. Vi erbjuder inte bara våra helikoptertjänster åt både privatpersoner och företag utan är också en helikopterskola. På vår helikopterskola kan du utbildas till helikopterpilot och få en privat helikopterutbildning.

Kontakta oss för att påbörja din väg till ditt helikoptercertifikat i Mälardalen – du kan vara vår nästa helikopterpilot.

Egen helikopterutbildning

Vår HeliAir Academy är öppen för alla som vill lära sig flyga helikopter i Mälardalen. Vi är utbildningsorganisationen för Sveriges största helikopteroperatör. Vi flyger varje år över 7.000 timmars produktion åt olika kunder över hela Sverige. Därför har vi alla förutsättningar för att ge dig utbildning som helikopterpilot så att du får det där extra som gör att du sedan kan erbjuda helikoptertjänster vidare mot egna kunder.

Hos oss tar du CPL(H) och PPL(H) certifikat

Ett CPL(H) helikoptercertifikat krävs för att du sedan ska kunna arbeta kommersiellt som helikopterpilot. Arbetet som helikopterpilot är roligt, varierande och utmanande. Du kan erbjuda dig att flyga helikopter i Mälardalen för företagsevent eller som bruksflygningar.

För att kunna påbörja utbildningen som leder till ett helikoptercertifikat i Mälardalen krävs det att du har helikoptercertifikat ICAO Annex 1 och har flugit 155 helikoptertimmar. Du bör även ha språkbehörighet i engelska, nivå 4 för att klara av den teoretiska delen av utbildningen.