RING OSS - 021-372 46 73

Helikopter Mälardalen

RING OSS - 021-372 46 73

Om oss

Om oss som arbetar med helikopter i Mälardalen

HeliAir Sweden AB erbjuder flera och olika typer av tjänster med helikopter i Mälardalen. Vi är Sveriges ledande helikopteroperatör med flera baser i Sverige och Mälardalen. Vårt företag har en stor helikopterflotta med kvalitetsutrustning och mycket kompetent personal. Vårt företag finns i Västerås, men har flera olika etableringar på andra orter runt om i SVerige. 

Anlita oss när ni behöver en helikopter i Mälardalen!

Helikopter i Mälardalen

1. Ni kan anlita oss för tjänster med helikopter i Mälardalen som ni behöver inom bygg och anläggning, brandbekämpning, lyft och sågning av exempelvis träd inom skogindustri eller för privata markägare. Vi kan genomföra inspektionsflyg och reklamflyg.

2. Vi är även behjälpliga med VIP service, helikoptertaxi för företagsevent, tranport vid bröllop, sightseeing samt rundturer. Några andra tjänster som vi kan stå till buds med är TV-, film- och fotouppdrag med Cineflex ELITE och Cineflex V14, samt Recorders och den avancerade utrustning som vi har med helikopter i Mälardalen.

3. Vår specialitet är aerial work, som innebär att vi kan och har tillstånd för alla slags arbeten som innefattar en helikopter i Mälardalen eller flera. Vi har specialiserat oss på bruksflyg samt film- och TV-uppdrag med våra Cineflexsystem, V14 HiDEF och Cineflex ELITE.

4. Vi utför även helikopterlyft åt både privatpersoner och företag. 

Vi har många nöjda kunder

Några av våra kunder är bland annat BBC, SVT, REd Bull, TV4, Volvo och Stockholms stad.

BBCSVT   Stockholms stad Volvo     Red Bull

Andra kunder som vi har haft under årens lopp är:

Referenser

 

Ta helikopterlicens hos oss

Ytterligare en verksamhet som vi erbjuder är helikopterlicens samt certifikat inom PPL(H) och CPL(H), Type Ratings, Proficiency Check, och andra specialkurser för piloter och uppdragsspecialister med helikopter i Mälardalen. Vi är helt enkelt en komplett helikopteroperatör.