RING OSS - 021-372 46 73

Helikopter Mälardalen

RING OSS - 021-372 46 73

Helikopterlyft

Kontakta oss för helikopterlyft med vår helikopter i Mälardalen.

Behöver ni någon som hjälper er med helikopterlyft? Då har ni kommit helt rätt. Vårt företag är specialiserad på lyft med helikopter i Mälardalen och har utbildade och erfarna lyftpiloter. Vi har dessutom Sveriges största kapacitet när det kommer till helikopterlyft. Vi kan lyfta i ett lyft hela 1 750 kg på kroken på vår helikopter i Mälardalen.

Kontakta oss – så vi berättar mer om hur vi utför lyft med helikopter i Mälardalen.

Helikopterlyft i Mälardalen

Vi tar på oss både större och mindre uppdrag för lyft med helikopter i Mälardalen. Vi jobbar både mot företag och privatpersoner och gör en stor variation av helikopterlyft.

Våra vanligaste lyft är:

  • Mastbyggnation – Vi bygger i snitt en till tre master i veckan någonstans i Norden och kan hjälpa er även med det i Mälardalen. 
  • Husbyggnation – Om bygget sker på en svårtillgänglig eller avlägsen plats kan vår helikopter i Mälardalen lyfta ert byggmaterial dit ni vill ha det. Vi är ett attraktivt alternativ till konventionella lyftmetoder. 
  • Betonggjutning – Vi har möjlighet att flyga ut betong på cirka 1000 kg åt gången. Eftersom vi har flera helikoptrar kan vi få upp ett snabbt tempo och köra snabba vändor för att leverera på platsen.

Men vi lyfter även exempelvis spabad med helikopter i Mälardalen åt privatpersoner oavsett om det är i stadsmiljö eller ute på landet. 

Ta kontakt för helikopterservice med helikopterlyft i i Mälardalen!

Vi tillhandahåller helikopter i Mälardalen